"Whatever you read in my blog, read with all your heart"

AnakDaraDen hargai kalian semua~

Bila Cinta Lama Bertaut Kembali


Assalamualaikum n Salam Sejahtera Uolls

Bila da stat nak berjinak2 balik dengan dunia blog ne...timbulah satu persatu kekeliruan nak menulis entry, nak ubah layout, nak bermain dengan code HTML... itu boleh tahan lagi, yang part PALING SYAHDU nye bila nak blog walking dekat blog kengkawan lame tetibe muncol "THIS BLOG IS OPEN TO INVITED READERS ONLY"... sebaknya hanya Tuhan saje yang tahu....kuikuikui.Tapi xpela, AnakDaraDen redha. Kalaula ade bloggers2 yang ade terbaca post ini dan ingin AnakDaraDen singgah di blog anda, sila tinggalkan link di komen ye. Terima kasih (perasan fofular ok, adekukesah!)

Tapiiiii bila melawat En. Nuffnang, ati manyakkk suka....muka manyakkk senyum. Mane tak nye, 2 tahun kot tak melawat blog tetapi mase masyukkkkkk. Terima Kasih Abg Nuffnang.


Part yang lagi besttttt, x update entry pun mase ade yang sudi bertandang ke blog AnakDaraDen ne ha.bukan 1... bukan 2... bukan 3 tapi ramaiiii ha. Alhamdulillah. Terima Kasih Daun Keladi, Next time datangla lagi ye.


Tapi AnakDaraDen mase blur lagi dengan Nuffnang ne ha. Setakat ne tak pernah lagi AnakDaraDen cash kan payment dari Nuffnang. Ade yang boleh tunjuk ajarkan??? Tunjuk ajarku sifuuuuu... plishhhh!

Adios Amigos Ariba

Selamat Hari Raya 2013



Assalamualaikum n Salam Sejahtera uolls

Lamenyer..... Lamenyer....Lamenyer da tak update blogggggggg. Da tak tahu camne ha nak menulis entry. Almaklumla da 2 tahun kot... 2 TAHUN!!!! AnakDaraDen tak update blog. Haaaaaaa... ingatkan da xnak da update blog ne lagi... tapi hati ne haaa..... hati ne tetiba rinduuu nak beblog lagi. RINDUUUUUUU. RINDUUUUUU.

Camane tak rindu, tempat jatuh lagikan dikenang, inikan pula tempat meluahkan kenangan. 2 tahun... banyakkkkkkk perubahan yang berlaku dalam hidup AnakDaraDen. Nama pon hidop kan, maka wajibla ada perubahan.


Alhamdulillah, setahun yang lepas aku usai bergraduasi. Keje? tak yah tanyer kot... belom ade rezeki lagi. Doakan ye mudah-mudahan dimurahkan rezeki AnakDaraDen untuk dapat keje. Amin.



Adik AnakDaraDen yang sorang ne pon berjaya menghabiskan pengajian nye di Institut Kemahiran Islam (IKMAS). Proud of u my dear. Semoga terus istiqamah memburu redha Allah. Amin.


Kawan baik AnakDaraDen pun dah selamat dinikahkan beberapa hari yang lepas. Sekejap je rasa, dari first day jumpe kat IIUM Matriculation Centre (2006) sampai sekarang. Tau2 dah nikah sayang AnakDaraDen yang sorang ne. Sebak. Selamat Bercinta Sampai Syurga besties! Semoga dapat baby cepat. Amin.



Dan Insya Allah, tidak lama lagi kami. Doakan ye, semoga segala urusan kami untuk mendirikan masjid berjalan dengan lancar. Amin.

Adios Amigos Ariba
 
AnakDaraDen's Props